Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Flow Club Pub Events
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Salon nunta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Flow va astepta in 2011 sa celebrati cel mai important eveniment din viata dumneavostra !

Buna ziua,

Multumim pentru interesul acordat locatiei noastre si in numele intregii echipe Flow Club Pub Events va urez “Casa de Piatra!”

Moment emotionant si cu totul special, celebrarea nuntii trebuie sa imbrace o forma fastuasa de la primele detalii pana la petrecerea in sine.
Decorate intr-un stil chic – elegant, saloanele noastre va asteapta intr-o atmosfera de gala, pe masura importantei evenimentului dumneavoastra. De asemeni, am pregatit trei meniuri ce pot satisface si cele mai exigente gusturi culinare, cu preturi incepand cu 200 lei/persona.

Pentru cei mai multi dintre dumneavoastra pregatirile de nunta incep cu un an inainte, iar timpul pierdut cu selectia furnizorilor de servicii si produse pare a nu se sfarsi pana pe ultima suta de metri. De aceea, cadoul nostru pentru totii mirii anului 2011 vine in forma pachetului All Inclusive, la doar 235 lei/pers, menit sa alunge grijile organizarii unui eveniment atat de important.

Alaturi de toate acestea, va stam la dispozitie cu trei pachete de decoratiuni si servicii de nunta, pentru a gasi in acelasi loc tot ce aveti nevoie pentru nunta dumnevoastra.

Conceptul Flow inseamna eleganta si rafinament! Aceasta nota o veti regasi in tot: in atmosfera selecta a localului, in savoarea delicata dar sofisticata a meniului, in linia armonioasa a decoratinilor de nunta.

Va asteptam la Flow pentru vizionarea locatiei noastre si eventual pentru o oferta personalizata.

Pentru orice detalii, nu ezitati sa ma contactati,
Lucretia Ivan
Event Planner

0769603441

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura