Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Flow Club Pub Events
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Restaurant botez
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Flow este locatia perfecta pentru prima petrecere a micutului tau !

Buna ziua,
Multumim pentru interesul acordat locatiei noastre si in numele intregii echipe Flow Club Pub Events va spunem “Sa va traiasca si sa va bucurati de el!”

Decorate intr-un stil chic – elegant, saloanele noastre va asteapta intr-o atmosfera de gala, pe masura importantei evenimentului dumneavoastra. De asemeni, am pregatit trei meniuri ce pot satisface si cele mai exigente gusturi culinare, cu preturi incepand cu 160 lei/persoana.

Pentru ca vreti sa petreceti cat mai mult timp cu noul nascut, cadoul nostru pentru parinti vine in forma pachetului All Inclusive, la doar 195lei/pers, menit sa alunga grijire organizarii unui eveniment atat de important.

Alaturi de toate acestea, va stam la dispozitie cu alte pachete de decoratini si servicii specifice, pentru a gasi in acelasi loc tot ce aveti nevoie pentru botezul bebelusului tau.

Conceptul Flow inseamna eleganta si rafinament! Aceasta nota o veti regasi in tot: in atmosfera selecta a localului, in savoarea delicata dar sofisticata a meniului, in linia armonioasa a decoratinilor de botez.

Va asteptam la Flow pentru vizionarea locatiei noastre si eventual pentru o oferta personalizata.

Pentru orice detalii, nu ezitati sa ma contactati,
Lucretia Ivan

Event Planner

0720279402

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura